Yhdistys

Keskiaikaseura Hukka ry. on Suomen keskiaikaseuran alayhdistys, jonka toiminta keskittyy pääkaupunkiseutuun ja ympäryskuntiin. Hukka ry. toimii Suomen keskiaikaseura ry:n kautta yhteistyössä kansainvälisen Society for Creative Anachronism (SCA)-yhdistyksen kanssa. Hukka ry:n keskeinen tarkoitus on edistää keskiajan ja renessanssin kulttuurien, käsitöiden ja taiteiden harrastusta ja tuntemusta, ja Hukassa harjoitetaan ja opetellaankin kaikkea sitä, mitä keskiajallakin tehtiin: käden taitoja kehräämisestä nahkatöihin ja kirjamaalauksesta metallivaluun, taistelemista rottinkiasein, tanssia ja hyviä tapoja, lukemista ja tieteellistä tutkimusta.

Jäsenyys

Koska Keskiaikaseura Hukka ry. on Suomen keskiaikaseura ry:n paikallisyhdistys, kaikki Keskiaikaseura Hukan jäsenet ovat myös Suomen keskiaikaseuran jäseniä. Suomen keskiaikaseura puolestaan on tehnyt kansainvälisen SCA Inc:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka perusteella kaikki Suomen keskiaikaseuran jäsenet katsotaan myös SCA Inc:n jäseniksi. Eli liittymällä Keskiaikaseura Hukan jäseneksi pääset osalliseksi myös Suomen Keskiaikaseura ry:n ja SCA Inc:n jäseneduista, kuten esimerkiksi tapahtuma-alennuksista, ja voit esimerkiksi toimia virkailijana.

Liittyessäsi jäseneksi voit halutessasi tilata myös Suomen keskiaikaseuran jäsenlehden, Aarniwalcean, Drachenwaldin kuningaskunnan tiedostuslehden Dragon’s Talen sekä muita SCA Inc:n julkaisuja.

Suomen keskiaikaseuran (ja sitä kautta Keskiaikaseura Hukka ry:n) jäsenhakemuslomake on saatavissa PDF muodossa osoitteesta http://www.aarnimetsa.org/docs/jasenkaavake.pdf (vaatii Adobe Acrobat Reader -ohjelman version 6.0). Lisätietoja jäsenyydestä ja jäsenlomakkeen täyttöohjeen löydät Aarnimetsän jäsenyyssivulta.

Hallinto

Keskiaikaseura Hukka on rekisteröity yhdistys, ja sen säännöt ovat ladattavissa pdf-muodossa.

Hukan hallitus tammikuusta 2019 alkaen:

  • Tuomo Oila – puheenjohtaja
  • Maarit Pakkala – varapuheenjohtaja
  • Liisa Oila -rahastonhoitaja
  • Sini Lindgren – airut

 

Yhteystiedot löytyvät yhteystietosivulta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *